За здрави сухожилия CAVALOR Arti Motion 2KG

299,99 лв.
Ново
  • Марка: CAVALOR
  • Кат. номер: VW472338
- +
добави в количката
Моля, изберете:

CAVALOR Arti Motion 2KG - ЗА ЗДРАВИ СТАВИ И СУХОЖИЛИЯ

Cavalor Arti Motion осигурява оптимална подкрепа за здрави стави и сухожилия. Съдържа хранителни вещества, включително колаген, метилсулфонилметан (MSM), глюкозамин и хондроитин сулфат, всички известни със своите положителни ефекти върху ставите.

Cavalor Arti Motion помага за поддържане на здрави кости и поддържане на ставите гъвкави при коне в растящи коне, тези, които тепърва започват работа, и по-възрастни коне. Подходяща е и за спортни коне.

Как да използвам:

Не всеки кон се нуждае от еднаква степен на защита. Cavalor Arti Motion поддържа здрави сухожилия и стави и е идеалната храна за отглеждащи коне и тези, които тепърва започват работа, или не са в тежка работа. С увеличаването на интензивността на работата се увеличава и напрежението върху сухожилията и ставите, което от своя страна увеличава риска от нараняване.

Cavalor Arti Matrix отговаря на повишените мускулно-скелетни нужди на спортните коне и осигурява допълнителна подкрепа. Cavalor ArtiTec предлага доказана защита в пиковите моменти и помага за смекчаване на негативните ефекти от претоварване.

Препоръчително хранене с  Cavalor Arti Motion: Понита и коне за свободното време: 30 g/ден | Спортни коне: 45 г/ден.

Знаете ли че:

Имаме широка гама от хранителни добавки за поддържане на сухожилията и ставите на вашия кон, както превантивно, така и лечебно. Те съдържат хранителни вещества, които укрепват костите и сухожилията и спомагат за ускоряване на развитието на ставната течност между хрущяла.

Има добавки, съобразени с нивото на работа на вашия кон, възрастта и тежестта на ставните проблеми. Превантивното внимание към здравето на ставите намалява риска от възпаление.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане