Успокояващ нашийник за куче от Beaphar

25,00 лв.
  • Марка: Beaphar
  • Кат. номер: 91110001421
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Beaphar Calminig Collar за кучета ефективно намаля проблемното поведение, породено от стресови ситуации за кучета от всички породи размери и възрасти

 
Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 3-4 седмици, оставят вашето куче спокойно, уравновесено и отпуснато, намалявайки потенциално деструктивното проблемно поведение.

Когато кучетата се чувстват сигурни в тяхната среда те са по-спокойни. Това ги прави по-добри компаньони. Държейки кучето спокойно предотвратявате прекомерното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и може да помогнете на кучета, които страдат от тревожност от раздяла.

Успокояващият нашийник съдържа валериан и лавандула, които често се използват при медикаментите, борещи се със стреса и тревожността при хората, и доказано намалява излишното лаене, дъвкане, безразборното маркиране и друго нежелано поведение. Дългото действие на нашийника намалява стреса при ситуации като нов член на семейството, пътуване, посещение при ветеринаря, фойерверки или гости вкъщи. Веднъж поставен, валерианът започва да се отделя веднага и кучето ще започне да се чувства по- спокойно до 1 час.

Упътване: Не отваряйте пакетчето, ако няма да използвате нашийника веднага. Поставете нашийника, така че да можете да пъхнете два пръста между нашийника и врата на вашето куче. Ако слагате нашийника на подрастващо куче, не забравяйте да го разхлабвате периодично. Отрежете излишната част от нашийника и я изхвърлете. За ефективно използване на нашийника той трябва да докосва кожата и да не бъде покрит от друг нашийник, който кучето може да носи. Ако бъде намокрен, нашийникът ще започне да действа отново щом изсъхне. Отстранете нашийника, когато къпете кучето, и го поставете отново, когато животното изсъхне. Не поставяйте върху разранена кожа!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!