Суха храна за кучета

Избор на най-добрата храна за кучета

Най-добрата кучешка храна за вашето куче в крайна сметка зависи от вас да решите. Като собственик вие сте този, който вижда кучето си редовно. Ако кучето ви произвежда твърди, здрави изпражнения, е активно и във форма и има здравословен апетит, тогава храната ви вероятно работи добре. Ние от zoomagazinche.bg сме готови да ви дадем правилния съвет при избор на правилната храна за вашия четириног приятел. 

Най-полезната кучешка храна за малки и големи породи

Кучетата от малки и големи породи имат различни хранителни нужди. Кучетата от едри породи са по-податливи на проблеми с опорно-двигателния апарат, отколкото по-малките породи, и затова често се нуждаят от храна за кучета от едри породи с различен баланс на определени хранителни вещества за насърчаване на мускулно-скелетното здраве, особено като кученца. Кучетата от дребни породи, от друга страна, могат да се задавят с едри кълнове и имат свои собствени хранителни нужди, които могат да се настанят с храна за кучета от дребни породи. Проучете породата на вашето куче, за да разберете дали има някакви допълнителни хранителни изисквания, за които трябва да сте наясно.

Най-добра кучешка храна за възрастни кучета

Възрастните кучета, обикновено считани за 7+, се различават в индивидуалните си хранителни нужди. По-младите възрастни кучета могат да се борят с наднорменото тегло, а по-възрастните възрастни кучета могат да се борят с поднорменото тегло, поради което има такова разнообразие.
 
Изборът на най-добрата храна за възрастни кучета може да се сведе до това, което вашето куче намира за вкусно. Много по-възрастни кучета предпочитат мокра храна, докато други може да се нуждаят от затоплена храна, за да подобрят ароматите. В крайна сметка вашият ветеринарен лекар може да ви помогне да изберете най-добрата кучешка храна за по-възрастен домашен любимец.
 

Най-добрата храна за кучета със специални диетични нужди

Алергиите, чувствителния стомах и диетичните ограничения засягат кучетата, както и хората. Храненето на кучета със специални диетични нужди може да бъде трудно. Най-добрият ви начин на действие е да се консултирате с вашия ветеринарен лекар за съвет относно храната за кучета, която най-добре помага за тяхното състояние.
Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по