Спрей за кучета и котки против бълхи, кърлежи, комари, пясъчни мухи Beaphar Dimethicare Spray

25,90 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Спрей за кучета и котки против бълхи, кърлежи, комари, пясъчни мухи Beaphar Dimethicare Spray

Спрей за котки и кучета Dimethicare Spray е базиран на Диметикон, който парализира бълхи, кърлежи и други насекоми като например комари, въшки, ларви, пясъчни мухи и други по изцяло физичен начин, и Алое Вера, която има благоприятен ефект върху възстановяването на кожата в случай на ухапвания от насекоми и е известна със своята антибактериална фукция.Този продукт не съдържа химически инсектициди. Активната съставка Диметикон образува слой, функциониращ като „лепкав капан“: бълхите, кърлежите и насекомите се парализират поради физическото блокиране на техните стави. Диметикон е ефективен при всички фази на развитие на бълхите.

Инструкции за употреба на противопаразитния спрей

Разклатете добре преди употреба. От дистанция около 10 см напръскайте козината до леко намокряне, срещу косъма. Използвайте гребен, за да разнесете по козината и оставете спрея да изсъхне.
 
За превенция (няма налични паразити в козината): Повторете лечението на всеки 3-4 седмици или след всяко изкъпване;
За елиминиране (има налични паразити в козината): след прилагане оставете да изсъхне и изплакнете обилно. Изчакайте докато козината изсъхне, тогава повторете третирането (без изплакване). Не забравяйте да обработите и околоната среда, за да избегнете повторна инвазия.
Може да се използва и за третиране на помещения и/или местообитания.


Какво е важно да знаете за спрея против кърлежи, бълхи и други паразити

 
Предупреждения: Подходящ продукт за котки/кучета на възраст над 12 седмици. Само за външна употреба! Да не се използва върху наранена кожа! Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с вода. Да не се прилага по време на бременност и лактация.
 
Съдържание: Диметикон (CAS N° 68937-54-2) 474g/l, Алое вера (CAS N° 94349-62-9) 5g/l, Парфюм 10g/l.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!