Royal Canin Sterilised Maxi храна за кастрирани кучета 9 кг

89,00 лв.
  • Марка: ROYAL CANIN
  • Кат. номер: 1664
- +
добави в количката
Моля, изберете:

След кастрирането обмяната на веществата на вашето куче се забавя, а апетитът му се запазва. Затова често се оказва много трудно кастрираното куче да запази добрата си физическа форма. Качествената и пълноценна храна може да помогне на кучето да запази своята активност и добра кондиция. Royal Canin Sterilised е специално адаптирана към нуждите на кастрираните кучета от големи породи (26-44 кг) angepasst. Тя е предназначена за кучета над 15-месечна възраст.

 Royal Canin CCN Sterilised Maxi, накратко:

Самостоятелна храна за кастрирани кучета от големи породи (26-44кг) и възраст над 15 месеца

Високо съдържание на протеини (28%): спомага за запазване на наличната мускулна маса, като така подпомага процеса на изграждане на мускулите

Ниско съдържание на мазнини (13%): улеснява контрола върху теглото

Пълноценни хранителни вещества : подпомагат виталността на кучето

Със засищащи баластни вещества: утоляват глада, намаляват необходимостта от даване на лакомства

С намалено съдържание на калории: 10% по-малко калории в сравнение с обикновените храни, научно изпитано и доказано в кампуса на Royal Canin

Оптимална големина на крокетите

Храната за кастрирани кучета се предлага като суха храна под формата на крокети или във вид на мус, опакован в паучове. Двата продукта могат да се използват комбинирано.

Крокетите в сухата храна са с различна големина, в зависимост от конкретния продукт, тъй като те са разработени, като се имат предвид потребностите на малките, средните и съответно големите кучета.

Храната за кучета с чувствително храносмилане се предлага като суха храна под формата на крокети или във вид на мус, опакован в паучове. Двата продукта могат да се използват комбинирано.

Крокетите в сухата храна са с различна големина, в зависимост от конкретния продукт, тъй като те са разработени, като се имат предвид потребностите на малките, средните и съответно големите кучета.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!