Royal Canin FHN SENSIBLE суха храна за котки с чувствителна храносмилателна система в зряла възраст над 12 месеца 4кг

71,50 лв.
  • Кат. номер: 1924
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Royal Canin FHN SENSIBLE суха храна за котки с чувствителна храносмилателна система в зряла възраст над 12 месеца 4кг
Royal Canin Sensible 33 съдържанието на лесносмилаеми съставки, осигурява оптималното усвояване на хранителните вещества.

чрез храна със специфични съставки може значително да се подобри храносмилането

добрата чревна флора е също от значение за доброто храносмилане, вследствие на което котката се чувства по-добре и по-комфортно

Храната е подходяща за израснали котки от 1 до 7 години. Сухата храна Royal Canin Sensible 33 е оптимално приспособена към специалните хранителни потребности на котките с чувствителен стомах:

гарантира ефективна защита на храносмилателната система: благодарение на добрата смилаемост на L.I.P.-протеините се намалява количеството на неусвоените, ферментиращи субстанции в дебелото черво. L.I.P.-протеини са добре подбрани, лесно смилаеми протеини от висок клас. Освен това високото съдържание на ориз в храната подпомага допълнително храносмилането

здравословна чревна флора: микронизирани влакна и фруктоолигозахариди за насърчаване на здравословна чревна флора

Повече от 40 години Royal Canin поставя животните в центъра на своите проучвания и работа. Резултат от това е серията продукти „Health Nutrition“, като здравословна храна за животни. Само познаването на действителните хранителни нужди на животните и съблюдаването на индивидуалните им особености водят до разработването и производството на храна, която отговаря напълно на техните потребности.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!