Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog храна за бременни и къмещи кучета

19,99 лв.
  • Марка: ROYAL CANIN
  • Кат. номер: 1670
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бременните и кърмещите кучки се нуждаят от суха храна, която е съобразена с особените им нужди. Също така и малките кученца след 4 седмична възраст трябва да получават храна, която да им помогне да пораснат здрави и силни. Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog със стартов комплекс е създадена специално за бременни и кърмещи кучки и кутрета от малки породи.

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydogr:

Храна за кучета с балансирано съдържание на хранителни вещества и енергия

За бременни и кърмещи кучки

При преминаването към твърда храна при кутрета след 4 седмична възраст

Теглото и размерите на бременните кучки се увеличава драстично през последните 3- 4 седмици на бременността и те се нуждаят от повече храна. Кучката трябва да се храни с по-малки порции повече пъти на ден, тъй като бременността и пречи да поема по-голямо количество на един път.

За да произвежда мляко във фазата на кърмене, кучката се нуждае от балансирана храна и много вода. Калоричната храна я предпазва от драстична загуба на тегло. В зависимост от големината на котилото кучката се нуждае от 2 до 3 пъти повече храна. Храна с правилното съдържание на енергия и хранителни вещества.

От 4 седмица след раждането кученцето може частично да премине към твърда храна. То вече е в тази фаза, в която се нуждае от все по-малко майчино мляко и все повече твърда храна. Едновременно с това се намалява нуждата от храна и енергия на майката.

Royal Canin Mini Starter Mother & Babydog е храна за кучета от малки породи от 1 - 10 кг. Чрез програмата Раждане, създадена след внимателно изследване, нуждите на кучките и техните кученца са максимално удовлетворени през първите 5 жизнени фази: бременност, раждане, кърмене, отбиване и първата фаза на растеж на кутретата до 2 месечна възраст. Стартовият комплекс съдържа не само пълноценни хранителни вещества, но и незаменими добавки, който добринасят за оптимално храносмилане. Допълнително се изгражда и поддържа силна имунна система.

Royal Canin Mini Starter:

Суха храна за кучета от малки породи от 1 – 10 кг

За бременни или кърмещи кучки: удовлетворява техните специфични потребности с помощта на специална рецепта с балансирани хранителни стойности

За кутрета: по време на отбиването след 4 седмица, помага да се премине към твърда храна

Стартов комплекс: специална рецепта с всички съставки, които се съдържат в майчиното мляко, и специални добавки за силна имунна система и добро храносмилане

Хидратиращи: крокетите могат да се накиснат във вода и да се образува вкусна каша или да се напоят съвсем леко и да се поднесат на майката, перфекто за кучката и нейните кученца във фазата на отбиване

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!