MYOSTEM MASS – допълваща храна за малки коне

259,00 лв. 299,00 лв.
  • Марка: AUDEVARD
  • Кат. номер: E098
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Хранителна подкрепа за рaзвитие на мускулите при коне в период на тренировки, при по-възрастни коне загубили форма, при възстановяващи се от боледуване, както и подрастващи кончета

Подходящото хранене е необходимо за стимулиране на мускулното развитие. Мускулните клетки са изградени от специфични протеини, състоящи се от специфични комбинации от аминокиселини. Липсата на незаменими аминокиселини в храната на конете често може да попречи на мускулния растеж.

Предназначение
MYOSTEM MASS е допълваща храна създадена от AUDEVARD Laboratories. Богата на незаменими аминокиселини, разработена да осигури хранителна подкрепа за рaзвитие на мускулите при коне в период на тренировки, при по-възрастни коне загубили форма, при възстановяващи се от боледуване, както и подрастващи жребчета.

Формула
Формулата на MYOSTEM MASS осугурява изчислено и концентрирано количество «незаменими» аминокиселини, наречени така, защото често са в недостатъчни количества в храната. Сминдухът подобрява приема на храна, а пробиотиците помагат на храносмилането при конете.

Нашият съвет
Предоставяйте на конете богата на въглехидрати храна едновременно с MYOSTEM MASS. Най-добре е продуктът да се дава в часовете след тренировка, за да може да се усвои по време на протеиновия синтез. Ако конят не се натоварва или се натоварва малко, използвайте вместо това BO YEA SACC ULTRA.

Дневни дажби
1 мерителна лъжица = 25 гр
– Възрастни коне: 4 мерителни лъжици дневно за минимум 3 седмици.
– Жребчета: 1 до 2 мерителни лъжици дневно за минимум 3 седмици.
За оптимална употреба, давайте в часовете след натоварване като осигурявате адекватен прием на въглехидрати (зърнени култури и др.).

Състав: Картофен протеин, сминдух (Trigonella foenum-graecum), калциев карбонат, екстракт от специфични дрожди, меласа.

Аналитични съставки: Влага <12%, суров протеин 51,1%, сурови мазнини 2%, сурова пепел 15,5%, сурови влакнини 2,8%, натрий 0.5%, калций: 45%.

Добавки за 1кг: 2b ароматни съединения: 2b17008 L-хистидин 18500mg. 3c-аминокиселини: 3c3.6.1 L-аргинин 4500mg, 3c301 метионин 1000mg

Разфасовки
Кутия 2,1 кг –  Достатъчно за до 21 дневна употреба при възрастни коне (42 дневна употреба при кончета).
Кутия 6 кг –  Достатъчно за до 60 дневна употреба при възрастни коне (120 дневна употреба при кончета).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане