Масивна Клетка за едри птици Karumba Bow от Savic

1 159,99 лв.
  • Марка: Savic
  • Кат. номер: 130224
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Клетка за папагали Karumba Bow

много подходяща за пернати от видовете Жако, Ара, Хиацинтово Макао и други едри папагали. Тя е голяма и разполага с 5 масивни дървени кацалки, 4 стоманени хранилки, механизъм за заключване и стойка на колелца.

Размери: 100х80х187 см.

Произход - Белгия - Савич

Съвети: Преди да си купите птица, трябва да изберете клетка, която е толкова важна, колкото изборът на птицата. За да се чувства вашата птица комфортно, клетката трябва да е толкова голяма, колкото може да си позволите. Не се заблуждавайте, че щом може да си разтвори крилете вътре това ѝ е достатъчно. Някой видове имат нужда от по-специфична форма и модел клетка, както и от различно разположение и брой на кацалките, хранилките и поилките. Консултирайте се за нуждите на избраната от вас птица в специализираните магазини.

 

Къпането на папагалите е част от всекидневната им грижа за перата. Спомага за премахване на натрупания прах, овлажнява кожата и перата. Ако нямате възможност да поставите постоянно къпалка в клетката, добре е да я слагате сутрин, за да може до вечерта птицата да изсъхне. Оставете птицата сама да избере кога да се къпе и никога не я насилвайте. Ако в началото не желае да се къпе, това не означава, че няма да го направи след ден, два или след седмица. Водата трябва да е хладка, но имахте предвид, че мократа птица може да се разболее, ако в стаята е твърде студено или става течение. И все пак не банята ще разболее птиците, а слабата имунна система, стресът, неправилната диета и лошата хигиена. Къпането, чрез пръскачка за цветя, не е толкова ефективно, а това е важно за добро поддържане на перата на всяка птица.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане