Клетка за хамстери оборудвана Ferplast CAGE OLIMPIA

139,99 лв.
  • Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 57922599
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Просторна клетка за хамстери Ferplast CAGE OLIMPIA

състояща се от пластмасова основа с горна част от телена мрежа и специална вертикална част, покрита с прозрачна пластмаса. Оборудвана с пътеки, въртележка, къщичка, рафтове и стълби, поилка, пластмасова купа за храна. Платсмасовите прозрачни тръби позволяват на хамстера да се движи между етажите. Те се предлагат допълнително и като модулни аксесоари и позволяват различни комбинации и добавянето на други продукти.

Размери:46 x 29,5 x h 54 cm

 

Готови за свързване към тръби или други местообитания
Стояща структура за намаляване на обема
Отваряща се пластмасова стена за лесно почистване
Включени аксесоари

ОПИСАНИЕ
Ако вашият гризач е винаги в движение, обича да играе и никога не стои неподвижен, тогава клетката за хамстери Olimpia е идеална за него. Това местообитание предлага достатъчно пространство, в което вашите сладки приятели могат да играят свободно. Конструкцията му се състои от класическа клетка от телена мрежа и специална вертикална секция, покрита с прозрачна пластмаса, в която има пътеки с колело, къщичка, рафтове и стълби, всичко за отдих и упражнения. В долната част на клетката ще намерите и полезни аксесоари, включително бутилка за пиене и пластмасова купа за храна.
Прозрачните тръби, свързани една с друга, позволяват на вашия хамстер да се движи от първия етаж до партера. Тези части се предлагат и като модулни аксесоари. Те могат да се използват за създаване на многобройни комбинации и могат да се добавят към други продукти за създаване на допълнителни зони за игра. Всъщност, като прикрепите тръбите, които могат да бъдат прави или извити, към специалната връзка отстрани на клетката Olimpia, можете да удължите пътя, посветен на вашия малък гризач.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане