Къща за куче DOGVILLA

210,99 лв.
  • Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 87253099
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Dogvilla е къща за кучета на открито, изработена от здрава пластмаса

Със система за отваряне от страничната стена (патентована). Отварящият панел може да се монтира отдясно или отляво. Веднъж отворен, той се превръща в удобна платформа, почивайки на земята, давайки на кучето си много повече място за себе си. Dogvilla е идеален за всички сезони и е оборудван със система за вентилация и отводняване на водата, които гарантират суха среда през цялото време. Основата е проектирана със специални прорези, които позволяват на водата да избяга от къщата. Специални алуминиеви ръбове около входа са проектирани да издържат на ухапвания от кучета.Dogvilla се продава напълно разглобена, за да се намали размерът на опаковката. Сглобяването е много лесно и не изисква специални инструменти, което го прави лесен за транспортиране и използване дори по време на почивка. Предлага се като аксесоари, ще намерите пластмасова врата и комплект изолационен панел, които да приложите вътре в развъдника и да осигурите по-голяма защита.  

Размери:
73Х59Х53 см
88Х72Х65 СМ

Защо да изберете къщата за кучета DOG VILLA на FERPLAST

Dogvilla е открит развъдник за кучета, изработен от здрава пластмаса, със система за отваряне от страничната стена (патентована). Панелът за отваряне може да се монтира отдясно или отляво. Веднъж отворен, той се превръща в удобна платформа, опираща се на земята, предоставяйки на вашето куче много повече пространство за себе си. Dogvilla е идеална за всички сезони и е оборудвана с вентилационна и дренажна система, които гарантират суха среда по всяко време. Основата е проектирана със специални прорези, които позволяват на водата да изтича от развъдника. Специалните алуминиеви ръбове около входа са проектирани да издържат на ухапвания от кучета.
Dogvilla се продава напълно разглобена, с цел намаляване на размера на опаковката. Сглобяването е много лесно и не изисква специални инструменти, което го прави лесен за транспортиране и използване дори на почивка.
Налични като аксесоари, ще намерите пластмасова врата и комплект изолационни панели, които да поставите вътре в развъдника и да осигурите по-голяма защита.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане