Капки за едри породи кучета над 30 кг, без инсектицид Dimethicare Line-on Beaphar

29,99 лв.
  • Марка: Beaphar
  • Кат. номер: 80252560
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Dimethicare Line-on Beaphar - спот он с Димeтикон, 3 броя, за едри породи, над 30кг, без инсектицид

Иновативен противопаразитен препарат за третиране на животните и обитаваната от тях среда, които унищожава паразитите по напълно физичен метод. Ефективен при всички стадии на бълхите. Идеален помощник е още в борбата с комарите, въшките, ларвите, пясъчните мухи и др. Свободна продажба в зоомагазините!

За кучета над 12 седмици. Без токсични препарати!

Всяка опаковка съдържа по 3 пипети със срок на действие 2 седмици. Важно е да се има предвид, че продуктът трябва да се прилага след изкъпване.

Как действа?

Активната състаква Диметикон образува слой, функциониращ като "лепкав капан". Така бълхите, кърлежите и насекомите се парализират поради физическото блокиране на техните стави. 

Продуктите Dimethicare Line-on съдържат дуо комплекс от Алое вера и Диметикон. Алое вера има благоприятен ефект върху възстановяването на кожата в случай на ухапвания от насекоми и е известен със своята антибактериална функция. Благодарение на ускорено възстановяване и грижа, кожата ще бъде по-малко раздразнена, което ще доведе до по-малко чесане от страна на животното.

Инструкции:

Съдържанието на една пипета се накапва директно върху кожата в права линия по дължината на гърба от врата до опашката. Повторете третирането на всеки 2 седмици или след изкъпване. За оптимални резултати първо третирайте с Vermicon Spray.

Всеки собственик на домашен любимец се е сблъсквал с ектопаразити, които нападат целогодишно нашите любимци. Освен че пренасят конкретни заболявания, те причиняват и много общи неблагоприятни реакции като сърбеж, кожни раздразнения или алопеция.

Нормално явление е придобиването на резистентност от паразитите към токсичните препарати. Вече наблюдаваме този проблем и фармацевтичните компании отговарят на тази нужда с нови и нови форми на приложение и нови активни субстанции. Всяка от тях, разбира се, има своите възможни неблагоприятни реакции и риск от предозиране. При таблетните форми дори е нужно паразитите да се прикрепят към животните и да започнат хранене, за да бъдат изложени на действието на активната субстанция. Много от тях не са подходящи за малки животни поради своята токсичност.

Всички препарати имат за цел да парализират паразитите и да прекъснат тяхното развитие в определена фаза. Не искаме да използваме токсични препарати върху нашите любимци, които често са в контакт и с нашите деца. Освен това трябва да ги пазим далеч от водни басейни (както е посочено в листовката), защото ще причинят смъртта на много водни организми.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!