Как да декорираме аквариума си

Как да декорираме аквариума си
19 декември 2022

 

 

Как да аранжирам аквариума си ? 

Всеки от нас има различни предпочитания, как да изглежда малкия му воден свят. 
За това има съществува много разновидности стилистика на аквариума, която се постига чрез използването на различна украса. 

Аранжировка на соленоводен аквариум

При тях има вариант да се отглеждат морски корали /  звезди , които всъщност са живи растения, които изискват много специални геижи и специфични температурни условия, също и химичния състав на водата трябва да отговаря ня доста параметри. Самите морски аквариуми са много по-скъпи от сладководните аквариуми, тъй като солта е доста агресивна и системите на обикновенните аквариуми се поврежда бързо. Можете да разгледате нашите предложения за аквариуми

Соленоводен аквариум

Декориране на сладководен аквариум

При тях може да се използват различни органични докарации, които могат да бъдат сухи клони, корени, речни кмъни, живи растения за аквариуми, грунд за дъното на аквариума също е добро решение за един фундамент.
Нашата препоръка преди да слагате каквато и да е декорация в аквариума си, първо измийте украсата, защото може да заразите или отровите рибите си.  Съществува вариант да използвате и изкуствени растения за аквариум или керамична декорация, които придават доста абстрактна визия. Комбинациите в тези случаи са безбройни.

Разгледайте нашето предложение за декорация на аквариуми като натиснете ТУК

 

аквариум за риби аранжировка декорация

4 октомври 2023
Защо се използва компресор за въздух при ракията

За да се постигне желаният резултат при аерирането на ракията с компресор за въздух, е важно да се спазват правилните процедури и да се настройва интензивността и продължителността на аерирането спрямо конкретните характеристики на ракията и желания ефект. Това често се извършва под контролирани условия от опитни Ракийни специалисти ;) , които имат опит с този процес и знаят как да го изпълняват по най-добрия начин.

прочети още
4 август 2023
Какво да правя ако кучето ми започне да повръща ?

Едно кратко ръководство за това, какво да предпиемете, като действия ако кучето ви повръща

прочети още
26 юли 2023
Аквариума ми се спука, Какво да правя ?

В тази статия ще намерите бързо ръководство за това, какво да правите аков и се спука аквариума. Най-важното е да спрете всички електрически компоненти от захранването.

прочети още
27 февруари 2023
Как да се преборите с паразитите по домашните любимци

Като собственици на домашни любимци, ние искаме да поддържаме нашите космати приятели здрави и щастливи. Един аспект от тяхното здраве, който често може да бъде пренебрегнат, е защитата им от паразити.

прочети още
27 януари 2023
Помпи за аквариум SOBO

В тази статия ще откриете предимствата на помпите за аквариум на марката SOBO. Асортимента включва продукти, като: Вътрешни и външни филтри за аквариум, фонтанни помпи, компресори за въздух, осветление за аквариуми, нагреватели, филтър медия и много други.

прочети още
7 март 2022
Какво е важно да знаем за клетките за гризачи

Клетките за гризачи са различи по размер, цени и функции, но въпроса е, как да изберем подходящата къща ? В зависомост от това дали клетката ще е предназначена за заек, хамстер, чинчила, морско свинче, катерица или друг гризач, клетката може да има много разновидности.

прочети още
18 януари 2022
Аквариуми , храни и аксесоари за домзшни любимци на изплащане

Стоки за домашни любимци на разсрочено плащане. Сега можете да се възползвате от новото ни предложение за закупуване на храни, аксесоари за домашни любимци, аквариуми и периферия за тяхното оборудване на разсрочено изплащане, с помощта на нашите партньори от TBI Bank.

прочети още
16 януари 2022
ПРОМОЦИЯ 5 % ОТСТЪПКА ЗА ПЪРВА ПОКУПКА

Добре дошли в нашия онлайн магазин zoomagazinche.bg. За новите си клиенти сме приготвили специална изненада. Всички нови клиенти получават 5% отстъпка при първа покупка за стойсност над 60 лева за всички продукти в нашия онлайн каталог.

прочети още
30 декември 2021
Как да изберете подходяща клетка за хамстер

Няколко съвета за бъдещите собственици на хамстер при избора на най-добрата клетка. Стил Вентилация Подходящ размер Сигурност и безопастност на клетката Колела и токи за хамстери

прочети още
22 декември 2021
Как Да Стартирате Новия Си Аквариум | Полензни Съвети за начинаещи акваристи

Няколко съвета за това как да стартирате проекта за своя аквариум в офиса или дома. Как да подготвите аквариума и водата за първите рибки и за това как да поддържате своя аквариум в бъдеще.

прочети още