JBL CristalProfi e702 greenlinegreenline - Енергоспестяващ външен филтър за аквариуми от 60л до 200 л

269,00 лв.
  • Марка: JBL
  • Кат. номер: J6028100
- +
добави в количката
Моля, изберете:

JBL CristalProfi e702 greenline Подходящ за аквариуми 60-200литра

JBL CristalProfi e702 greenlinegreenline - Енергоспестяващ външен филтър за аквариуми от 60л до 200 л или 60 до 100см дължина - 180 х 200 х 350 мм. Разполага с филтърни кошници за по-голямо улеснение при работата с филтъра
Само 9W консумирана мощност или 31% спестена енергия. Тиха помпа с дебит 700 l/h и 6.1 l обем на филтъра.

Чиста и здравословна вода
Растителните и хранителните остатъци и метаболитните вещества водят до влошаване на качеството на водата в аквариума. Доброто качество на водата е необходимо за здрави риби и растения. Това може да се постигне с аквариумни филтри. Филтрите засмукват аквариумната вода и премахват замърсяването и отпадъчните материали от водата. Филтрите също така предлагат идеално местообитание за бактерии, които разграждат вредни вещества.

Лесен за инсталиране
Външният филтър е напълно оборудван и готов за свързване. Вграденото устройство за бърз старт прави филтъра лесен за инсталиране без необходимост от ръчно зареждане. Филтърните носители са включени в съдържанието.

Лесен за почистване
Смяната на лесния за достъп предварителен филтър означава, че рядко се налага да почиствате останалата част от филтъра. Големият обем на филтъра осигурява висока производителност на биологично филтриране, включваща няколко филтърни слоя. Биофилтърните топчета вътре са с различен диаметър. Това насърчава самопочистващия ефект.

Енергийно ефективно и безопасно
Със само 9 W консумация на енергия, CristalProfi e 702 предлага значителни икономии на енергия. Патентованият блок за свързване на маркуча с водостоп предотвратява изтичане на вода, когато блокът е разкачен от филтъра. JBL CristalProfi е тестван от TÜV.

Ново в сравнение с модела JBL CristalProfi e 701 е напълно новата и ефективно проектирана горна филтърна кошница: сега съдържа двойно по-голяма филтърна подложка от една част от предфилтъра вместо 2 малки външно разположени предфилтърни подложки във филтърната кошница . По този начин предварителните филтри не се запушват толкова лесно, дори ако има значително количество мръсотия, а предварителните филтри не трябва да се почистват толкова често.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане