Хранителна добавка за жребчета, млади коне и кърмещи кобили

189,99 лв.
Ново
  • Марка: CAVALOR
  • Кат. номер: VW472334
- +
добави в количката
Моля, изберете:

CAVALOR Nutri Grow 5KG - гранулирана хранителна добавка за жребчета, млади коне и кърмещи кобили

Cavalor Nutri Grow съдържа всички витамини и минерали, от които жребчетата, младите коне и бременните или кърмещи кобили се нуждаят за оптимално развитие. Кобилите и конете, които прекарват много време на богати пасища по време на фазата на растеж, получават много енергия и протеини.

Витамините и минералите обаче са в дефицит. Cavalor Nutri Grow е балансирана смес за допълване на тези недостатъци при млади коне и кобили от 7-ия месец на бременността нататък.

Знаете ли че ? 

Отговорният растеж означава стабилен растеж без скокове или прекъсвания. Вниманието към постоянния растеж е от съществено значение за развитието на коня от зародиш до спортен кон.

Нестабилните скокове на растеж (твърде бавни или твърде бързи) са най-големите рискови фактори за развитие и ортопедични нарушения. Важни минерали за развитието на мускулите и костите включват Ca, P (съотношение 1,4-2:1), Cu, Zn, Mg и Mn.

Винаги осигурявайте достатъчно висококачествен груб фураж, за предпочитане на пасище, доколкото е възможно. В крайна сметка упражненията са необходими за здравословното развитие на мускулите и костите.

Съставки: 

Cavalor Nutri Grow е формулиран да задоволи нуждите от витамини и минерали на млади коне и бременни и кърмещи кобили, без да осигурява допълнителна енергия и протеини. Следователно е идеална добавка за балансиране на фуражните дажби.

Nutri Grow съдържа идеални пропорции на калций, фосфор и магнезий за осигуряване на добър растеж и плътност на костите, допълнени с микроелементи (мед, цинк и манган), които са органично добре усвоими и осигуряват добро развитие на опорно-двигателния апарат на костите, хрущялите, ставите и сухожилията. Освен това незаменимите аминокиселини метионин, лизин, цистин, треонин и триптофан осигуряват ключовите градивни елементи за доброто развитие.

Nutri Grow съдържа морски водорасли, източник на водорасли за естествен и силно усвоим калций и магнезий. Този чист и натурален продукт не само подпомага развитието на здрави кости, но също така насърчава доброто стомашно-чревно здраве. Екстрактът от юка стимулира усвояването на минерали и микроелементи.

Повече информация за този продукт можете да намерите в информационния лист на продукта. Можете да изтеглите този лист с данни, като щракнете върху „спецификации“

Cavalor nutri grow

 

Как да използвате cavalor Nutri grow? 

Препоръчително хранене на Cavalor Nutri Grow:
Жребчета и понита: 100 g на ден. Млади коне: 150 г на ден.
Бременни и лактиращи кобили: 200 g на ден

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане