Хранителна добавка за коне AUDEVARD EKYRENAL + 1L

99,99 лв.
  • Марка: AUDEVARD
  • Кат. номер: E090
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Спомага детоксикацията и подпомага бъбречната и чернодробната функция в случай на хронична бъбречна и/или чернодробна недостатъчност, Препоръчва и след тежка дейност, когато дажбата е много богата, при смяна на сезона (пролет и есен), за възстановяващи се коне и, а също и за възрастни коне

Описание
Метаболизма и натоварващите дейности произвеждат отпадни вещества (млечна киселина, амоняк и др.), натрупването на които може да бъде вредно за организма на коня.Отпадъците и токсините се елиминират от черния дроб и бъбреците, два жизненоважни допълващи се органа. Ако загубят дори малка част от работния си капацитет, функционирането на организма се нарушава и възстановяването след тренировка е по-бавно. Поради това специфична хранителна подкрепа, насочена към бъбреците и черния дроб, се препоръчва особено в случай на хронична бъбречна и/или чернодробна недостатъчност. Много полезна е и при възстановяване след интензивни физически усилия.

Предназначение
EKYRENAL+ е хранителна добавка, разработена от Laboratoires AUDEVARD. Създадена да отговори на нуждите от детоксикация на конете и особено подходяща за подпомагане на бъбречната и чернодробната функция в случай на хронична бъбречна и/или чернодробна недостатъчност. Препоръчва се и след тежка дейност и може да се използва, при много концентрирана дажба, при смяна на сезона (пролет и есен), възстановяващи се или възрастни коне.

Формула
EKYRENAL+ осигурява специфични хранителни вещества, с внимателно подбрани растения като бял трън, глухарче и бодлива круша, а също и холин и метионин. Конете обичат аромата на кайсия.

Нашият съвет
За коне, които се възстановяват трудно, препоръчава да се комбинира с добавка за мускулни натоварвания конкретно с MYOSTEM PROTEC (чиято формула е богата на антиоксиданти) и да се дава EKYRENAL+ след напрегната активност, за да отговорят на повишените им изисквания за детоксикация.

Дневни дажби
Дневна дозировка: 25 мл 1-2пъти дневно,според нуждите на коня.
Продължителност на употреба: между 1 седмица (възстановяване) и 6 месеца (хронична недостатъчност).
В случай на важни спортни събития, се препоръчва да започнете да давате EKRENAL+ 3 дни предварително и да продължите за 7 дни след събитието.
Препоръчва се да се потърси мнение от ветеринарен лекар преди употреба и удължаване на периода на употреба. Разклатете добре преди употреба. Уверете се, че винаги има достъп до вода за пиене.

Състав: Сорбитол, монопропилен гликол, сок от бодлива круша (Opuntia ficus indica), грахов протеин, натриева сол на органични киселини.

Аналитични съставки: Влага 88.6%, суров протеин 2.2%, сурови мазнини 0%, сурова пепел 0.2%, сурови влакнини 0%, калций 0%, магнезий 0%, фосфор 0%, калий 0.12%, натрий 0.03%.

Добавки (за 1 л.): 2b- Ароматни вещества: глухарче (Taraxacum officinale – ext.) 33000 мг, бял трън (Silybum marianum – екстракт с 80% силамарин) 23100 мг, екстракт от стевиа CoE552 3000 мг. 3a- Витамини, провитамини и вещества с аналогичен ефект: 3a890 холин 12000 мг, 3a820 витамин B1 3300 мг. 3c- Аминокиселини, соли и др: 3c307 метионин 10000 мг. Технологични: аромат кайсия 5070м

Разфасовки
Бутилка 1 л  – Достатъчно за до 40 дневна употреба при възрастни коне.
Контейнер 5 л –  с мерителна помпа за 30мл- Достатъчно за до 200 дневна употреба при възрастни коне. Да се съхранява при стайна температура.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане