ХРАНИЛКА ЗА ПТИЦИ- BRAVA 6 FEEDER

29,99 лв.
  • Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 84528713
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Хранилките за птици от гамата Brava на Ferplast са проектирани да бъдат лесни за използване и много практични

По-малките модели Brava 1 и Brava 2 са подходящи както за правоъгълни, така и за кръгли, малки и средни клетки за канарчета, екзотични и други малки птици. Хранилките Brava 1 и 2 са просторни и практични и са изработени изцяло от прозрачна пластмаса. Те са лесни за почистване и в същото време ви позволяват да проверите с един поглед количеството храна, с което вашите птици разполагат.
Хранилката Brava 4 е идеална за вълнисти папагали и какаду, докато по-големият модел Brava 6 е специално проектиран за волиери на канарчета и екзотични птици.
Основната характеристика на всички хранилки е, че са подвижни и всички имат въртяща се функция, което улеснява пълненето и почистването им. За да напълните хранилките с храна, просто ги обърнете навън. За почистване и поддръжка можете да ги извадите от корпуса им, без да има опасност птицата ви да избяга. В допълнение, заключващата система задейства защитно заключване, предотвратявайки вашите пернати приятели да преместят хранилката, като по този начин се избягват и случайни течове.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!