Голяма клетка за хамстери Duna Fun Large

189,99 лв.
  • Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 57919499
- +
добави в количката
Моля, изберете:

FERPLAST CAGE DUNA FUN LARGE КЛЕТКА ЗА ХАМСТЕРИ

Duna Fun Large е клетка за хамстери с голям размер, с широка пластмасова основа. Има 3 нива, които имат следното оборудване: къщичка, стълби, поилка, въртележка, прозрачни тръби за игра. Състои се от две части – покрив и основа с централна част от телена мрежа за добра вентилация Решетката на покрива може да се отваря напълно за лесно почистване. Основата също може да се отдели изцяло.

Характеристики:

Размери: 71,5 x 46 x h 41 cm

клетка за хамстер

Пластмасов покрив и основа с вложка от телена мрежа
Прозрачен покрив за максимална видимост
В комплект с аксесоари

ОПИСАНИЕ
Duna Fun Large е щедро оразмерена клетка за хамстери, оборудвана с голяма основа. Тази просторна версия се състои от три нива, които съдържат всички удобства, включително гнездо, стълби, бутилка за пиене, колело и прозрачни тръби, основни аксесоари, за да се уверите, че вашият малък приятел се забавлява.
Duna Fun Large се състои от две части - покрив и пластмасова основа - с централна част от телена мрежа, специално проектирана да осигури подходяща вентилация в местообитанието. Полезната решетка на покрива може да се отвори напълно, което позволява ежедневно почистване. Основата също е напълно разглобяема за лесно почистване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане