Ергономична двойна купичка за коте или куче

18,80 лв.
  • Кат. номер: 11368
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Ортопедична купа за храна и вода двойна за куче или коте 


2 купи, поставени под наклон
Предотвратява стомашни рефлукси при вашите котки по време на хранене
Неплъзгащи се, неразместващи се купички
Чудесно за бързоядните котки

Предлага се в прозрачни, бели и черни купички

Диария, повръщане, летаргия, загуба на апетит – ако това са някои от проблемите на вашата котка, време е да ги приемете сериозно и да ги обмислите. Но изчакайте, няма нужда да ви натоварваме, когато имаме точния продукт за вас – ортопедичната купа за котки.

Предотвратете вашите котки от болки в стомаха, като им давате храна за ядене точно под правилния ъгъл. Тази купа за котки против повръщане гарантира, че 2 купи са точно поставени под наклон, така че главата на котката да не се навежда, докато яде храна от нея, което предотвратява повръщане и стомашни неразположения.

Какво ще получите:

2 купи под прав ъгъл: 2 прозрачни пластмасови купи са поставени под правилен ъгъл (15 градуса), за да поддържат главата на котката изправена по време на хранене, което осигурява ефективно храносмилане.
Нехлъзгаща природа: Купите се закрепват в извивките чрез завъртане обратно на часовниковата стрелка. Не се получава изместване или приплъзване. Лесен за премахване и инсталиране.
Без риск от счупване: купите са изработени от пластмаса, така че да могат да издържат на падания и пакости на домашни любимци.
Предотвратява повръщането: Ъгловото разположение на купата за котки против повръщане гарантира, че няма стомашни рефлукси по време на хранене, което означава, че няма стомашни болки и повръщане.
Страхотна купа за храна за бързоядци: Имате нужда от нея основно, ако котката ви яде бързо. Те са най-склонни да развият стомашен рефлукс.
Лесно почистване: Няма ръбове във вътрешността на купите, които могат да задържат частици храна, нито повърхността е грапава. Почистването им е лесно.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!