Добавка, за мускулни проблеми при конете CAVALOR LactaTec 2KG

549,99 лв. 649,99 лв.
Промо Ново
  • Марка: CAVALOR
  • Кат. номер: VW472342
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Какво представлява CAVALOR LactaTec 

Прах за оптимизиране на мускулната функция и отлагане на мускулната умора
Помага да поддържате коня си еластичен и годен за състезание
Подпомага възстановяването на мускулите и предотвратява сковаността
Предлага се и под формата на паста: LactaTec Paste

Cavalor LactaTec поддържа оптимално мускулно представяне в критични моменти и насърчава бързото възстановяване, предотвратява мускулната умора и поддържа коня ви гъвкав. Cavalor LactaTec е цялостна добавка, която поддържа мускулната активност, стимулира възстановяването на мускулите и предотвратява скованост, увреждане и умора по различни начини. Той насърчава ефективното взаимодействие в многобройни метаболитни процеси, като поддържа мускулите еластични и способни да преобразуват енергията ефективно без странични ефекти. Това позволява на коня да даде най-доброто си представяне по време на интензивни тренировъчни периоди или многодневни събития.
 

Знаехте ли че 

Два често срещани мускулни проблема са умората и обвързването. Правилното хранене и обучение ви позволяват да отложите умората, позволявайки на мускулите на коня ви да се възстановят по-бързо и също така предотвратява връзването.

Правилният хранителен план ще съобрази диетата на коня ви с хранителните вещества, от които се нуждае, и енергийните източници с типа производителност, от която се нуждаете. За коне с чувствителни мускули ние също препоръчваме дажба с по-високо съдържание на мазнини и фибри.

Такива коне често се възползват от комбинация от Cavalor FiberForce и Cavalor Endurix.
Конете, които извършват кратки, експлозивни енергийни изблици, например при скачане, се нуждаят от нишесте и захари. Идеалният фураж за това е Cavalor Perfomix: съдържа зърнени храни като овес и пшеница за високоенергийни пикове.

За продължителна упорита работа има Cavalor Endurix: храна с високо съдържание на мазнини за стимулиране на аеробния метаболизъм и забавяне на мускулната умора.

Cavalor LactaTec е продукт с множество съставки, който поддържа мускулната активност, стимулира възстановяването на мускулите и предотвратява мускулни проблеми като скованост, увреждане и умора по различни начини.

Това позволява на коня да даде най-доброто си представяне, особено по време на интензивни тренировъчни периоди или многодневни състезания. Cavalor LactaTec съдържа минерали като сяра (S), магнезий (Mg) и манган (Mn) за противодействие на мускулното напрежение и насърчаване на гъвкавостта и издръжливостта на мускулите. Също така съдържа витамини В1, В2 и В12 за по-добър въглехидратен метаболизъм, нервно предаване и снабдяване на мускулите с кислород.

Cavalor LactaTec е мощна антиоксидантна смес, която създава силна защита срещу свободните радикали с относително ниски дози на съставка. Предотвратява мускулната ацидоза и скованост чрез неутрализиране на лактата и възстановяване на киселинно-алкалния баланс.

Cavalor LactaTec съдържа суроватъчни протеини за предотвратяване на мускулни увреждания и с идеален аминокиселинен профил за бърза и ефективна регенерация на увредените мускулни клетки. Съдържа и етерични масла за допълнителна мускулна подкрепа.

Повече информация за този продукт можете да намерите в информационния лист на продукта. Можете да изтеглите този лист с данни, като щракнете върху „спецификации“

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане