Аквариум за рибки Ferplast Dubai черен и бял 125л

780,00 лв. 1 000,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: Ferplast
  • Кат. номер: 65034117
- +
добави в количката
Моля, изберете:

LED аквариумите Ferplast Dubai  с характерния ни прост и модерен дизайн, тези аквариуми са замислени за максимална ефективност при използване и лесна поддръжка

 

Обемът на аквариума Dubai LED 80 е 125 литра
Контейнерът е с дебелина на стъклото 6 мм и здрава пластмасова рамка
Безопасен и достъпен, този аквариум е проектиран и произведен в съответствие с международния стандарт EN 60598-2-11, в пълно съответствие с изискванията на Декларацията на ЕС за аквариуми.

Всички аквариуми Dubai LED 80 са оборудвани с вътрешен филтър Bluwave 05 за кристално чиста вода. Тази модерна интегрирана тристепенна система за филтриране (механична, биологична и адсорбираща) в комплект с филтърна среда, помпа и нагревател е лесна за поддръжка поради практичния си дизайн.


LED осветителната система осигурява ниска консумация на енергия, отлично цветопредаване, ефективност и надеждност. LED лампите консумират 50% по-малко енергия от флуоресцентните лампи и осигуряват до 30 000 часа светлина! Таймерът за подсветка улеснява регулирането на продължителността на светлината според вашите нужди и дизайн на аквариума. Може да се използва и в ръчен режим като обикновен превключвател.


Dubai 80 LED Aquarium се предлага със специална патентована светлина, която се монтира на капака и може да се мести за лесен достъп до резервоара на аквариума. За по-дълбоко почистване, ако е необходимо, капакът с лампата може да се отстрани напълно. Използвайте ключа, включен в комплекта, за да фиксирате лампата към аквариума.
Практичните подвижни люкове в горната част улесняват поддръжката, а специалните отвори позволяват преминаването на тръбите от външния филтър. В допълнение, аквариумът има плъзгащи се люкове за инсталиране на автоматична хранилка Chef Pro или скимер Bluskimmer.

 

 Характеристики
Тип Аквариум за рибки
Форма Правоъгълна
Модел Dubai 80 (ferplast)
Облем 125 литра
Материал  Стъкло
Дебелина на стъклото 6 мм
Цветове Бял , Черен
Ширина на аквариума 36см
Дължина на аквариума 81см 
Височина 51см
Комлектовка лампа, вътрешен филтър (BLUWAVE 05 (500 l/h)), нагревател (BLUCLIMA 150 W)
Тип осветление  Светло диодно 
Количество лампи 2 бр
Лампа  Под капака
Метод на филтриране  Химическо, биологично, механично

 

Аквариума може да се оборудва с шкаф според цвета на аквариума (отделно от цената на аквариума):

Бял шкаф за аквариум

 

черен шкаф за аквариум цена

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане